Εκδηλώσεις


Θεατρική Παράσταση “Ο Γατόκηπος¨” της Νόπης Τσιτλακίδου, μια δράση του Κ.Π Πολιόχνη σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου.

 

 

 

Ενημερωτική ομιλία σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους Προποντίδας Νέας Κούταλης και Φιλοκτήτη Κοντιά με θέμα: “Σώμα, διατροφή και ψυχολογία” Η αρμονική συνύπαρξη τους μέσα απο τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο”.

 

Ενημερωτική ομιλία σε συνεργασία με τον εξωραιστικό πολιτιστικό σύλλογο Ανδρωνίου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 3ου δημοτικού σχολείου Μύρινας με θέμα : Χρήση και κίνδυνοι του διαδικτύου.

 

 

 

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2018)

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με τίτλο «Πολιόχνη»,σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, διοργάνωσε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μέσω διανομής ενημερωτικού υλικού στην κεντρική αγορά της Μύρινας την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρες 10:00π.μ.-14:00μ.μ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου και την συνεργασία του Περιφεριακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

 

15 Μαΐου 2018

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στον Άγιο Ευστράτιο με θέμα “Τη χρήση και τη κατάχρηση του διαδικτύου”.

 

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Βιωματική δράση για εκπαιδευτικούς στον Άγιο Ευστράτιο

 

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ενημερωτική ομιλία

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Το αλκοόλ”στο εσπερινό γυμνάσιο Μύρινας στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας.

 

Δευτέρα 23 Απρίλιου 2018

Ενημερωτική ομιλία

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων & κηδεμόνων 2ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Κατανοώντας τους εφήβους: Η μετάβαση απο την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή.

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Τσάι-Ομιλία

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Κατανοώντας τους Εφήβους. Η μετάβαση απο την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή” μετά απο πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας και τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης. Τη συζήτηση συντόνισαν τα επιστημονικά στελέχη του κέντρου, Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος και Αβραμίδου Αγγελική, Κοινωνική Λειτουργός.

 

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 

Ομιλία στην Πολεμική Αεροπορία

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στην 130 Σμηναρχία Μάχης στα πλαίσια εκπαιδευτικής ημέρας με θέμα την “Χρήση και Κατάχρηση του διαδικτύου”.

 

Μάρτιος 2018

Βιωματική Παρέμβαση για Γονείς

 

Φεβρουάριος 2018

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

 

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία σε συνεργασία με το βρεφονηπιακό σταθμό στρατού, με θέμα “Πρώιμη ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών”.

 

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ομιλία στην Πολεμική Αεροπορία

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στην 130 Σμηναρχία Μάχης στα πλαίσια εκπαιδευτικής ημέρας με θέμα τις “Εξαρτησιογόνες ουσίες”.

 

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Αυτοεκτίμηση των παιδιών” μετά απο πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου  Μύρινας. Τη συζήτηση συντόνισε η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος.

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη», συμμετείχαν, κατόπιν πρόσκλησης, στην εκδήλωση με θέμα “Συστημικές πρακτικές και λειτουργική πραγματικότητα στην ψυχική υγεία: μάθηση, επικοινωνία, αποκατάσταση”. Ενημερωτική ομιλία σε συνεργασία με το γενικό νοσοκομείο Λήμνου, το ΚΕΔΔΥ Λήμνου και το Κέντρο παιδιού και εφήβου. Η εισήγηση μας αφορούσε την “Σημασία της πρωτογενούς πρόληψης στον τομέα των εξαρτήσεων”.

Νοέμβριος 2017

Ομάδα γονέων παιδιών εφηβικής ηλικίας

Οκτώμβριος 2017

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Ξέρω τι ζητάω’

 

Ομάδα για Εφήβους «Μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου». 

Ομάδα για Φοιτητές «Μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου».

 

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2017)

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαίου 2017)

 

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Συνεργασία σχολείου οικογένειας για τη διαχείριση του παιδικού θυμού και της επιθετικότητας” μετά απο πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μουδρου. Τη συζήτηση συντόνισαν τα επιστημονικά στελέχη του κέντρου.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Δεξιότητες σχολικής ετοιμότητας” μετά απο πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου  Μύρινας. Τη συζήτηση συντόνισε η επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος.

 

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 

Ομιλία ενημερωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Παιδί και θυμός” μετά απο πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας. Τη συζήτηση συντόνισαν τα επιστημονικά στελέχη του κέντρου, Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη και Αγγελική Αβραμίδου, Κοινωνική Λειτουργός.

 

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ενημερωτική ημερίδα Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: Διατροφή, άσκηση και φοιτητική ζωή στη Λήμνο.

Το κέντρο πρόληψης “Πολιόχνη” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συμμετείχε σε  ομιλία ενημέρωσης ευαισθητοποίησης με θέμα : “Διατροφή, άσκηση και φοιτητική ζωή στη Λήμνο. Τη δράση συντόνισε η Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου.

 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ομιλία ενημερωσης-ευαισθητοποίησης

Το κέντρο πρόληψης “Πολιόχνη” σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Κοντιά πραγματοποίησαν ομιλία ενημέρωσης ευαισθητοποίησης με θέμα : “Το βιβλίο και το πώς το παιδί θα αγαπήσει το βιβλίο και το διάβασμα”. Τη δράση συντόνισε η Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου.

Δευτέρα 19 Nοεμβρίου 2016

Ομιλία ενημερωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “πρόληψη της παιδικής κακοποίησης” μετά απο πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας. Τη συζήτηση συντόνισαν τα επιστημονικά στελέχη του κέντρου, Μαρία Μαμαλίκου, Σχολική Ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη και Αγγελική Αβραμίδου, Κοινωνική Λειτουργός.

 

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2016)

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και τα 10 έτη λειτουργίας του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με τίτλο «Πολιόχνη», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ διοργάνωσε προβολή της ταινίας “Ρέκβιεμ για ένα όνειρο” καθώς και εορταστική εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» υπό την αιγίδα του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ομιλία ενημερωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου με θέμα “Πρώτες Βοήθειες Ψυχολογικής Παρέμβασης (Psychological First Aid /PFA intervention)” στα πλαίσια της ετήσιας εκπαίδευσης τους.

 

Κυριακή 16 Απριλίου 2016

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία με θέμα “Η σωματική τιμωρία και τα δικαιώματα των παιδιών” μετά απο πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας.

 

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στο Δημοτικό σχολείο Νέας Κούταλης μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με θέμα “Παιδί και διαδίκτυο”.

 

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Συμμετοχή σε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη», συμμετείχαν, κατόπιν πρόσκλησης, στη βιωματική δράση με τον τίτλο  “‘Έλα για λίγο στη θέση μου ” του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ  Ρεπανιδίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.Μ.Ε.Α “Ορίζοντες”. Η εκδήλωση αποσκοπούσε:

  • στην κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση μέσα από την γνωριμία και συνεργασία των μαθητών των ειδικών σχολείων με άλλους μαθητές
  • στην ανάδειξη των προβλημάτων προσβασιμότητας της πόλη μας
  • στην ευαισθητοποίηση και εξοικείωση του κοινωνικού συνόλου με την διαφορετικότητα
  • στην εξάλειψη στερεοτυπικών αντιλήψεων, αντιδράσεων και συμπεριφορών σχετικά με τα Α.Μ.Ε.Α
  • στην ανάδειξη της δημιουργικότητας των μαθητών των ειδικών σχολείων
  • στο να μάθουμε σε όλα τα παιδιά να αγαπούν το διαφορετικό

 

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids  

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» διοργάνωσαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της φοιτητικής και της ευρύτερης κοινότητας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids.  Συγκεκριμένα, διανεμήθηκε σχετικό έντυπο υλικό για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού HIV και την ανάδειξη της σημασίας της τακτικής εξέτασης και της έγκαιρης θεραπείας μέσω της σεξουαλικής αγωγής και υγείας.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2015)

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με τίτλο «Πολιόχνη», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ διοργάνωσε την θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» υπό την αιγίδα του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου.
Στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης της ευρύτερης κοινότητας και διαδραστικής επικοινωνίας, ο “Μικρός Πρίγκιπας” μας υπενθύμισε θεμελιώδεις αξίες, όπως η αυτοεκτίμηση, η φιλία, η αγάπη και η υπευθυνότητα, έννοιες που συνδέονται άμεσα με την πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος 31 Μαίου 2015

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος διανέμοντας σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό στην Κεντρική Αγορά της Μύρινας καθώς και σε χώρους μαζικής εστίασης. Κατά τη διάρκεια της δράσης ενήλικες και παιδιά είχαν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους σε θέματα σχετικά με το κάπνισμα.

 

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ομιλία ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Μύρινας διοργάνωσε εκδήλωση με προσκεκλημένη ομιλήτρια την επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «ΠΟΛΙΟΧΝΗ» και θέμα «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ».

 

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή στην Ημερίδα της 88 ΣΔΙ  με θέμα:  Ηλεκτρονικό Έγκλημα (Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο-Διαδικτυακός Εκφοβισμός- Cyber Bullying) και Ναρκωτικά (Πρόληψη-Αντιμετώπιση) στο Κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ με τους ακόλουθους ομιλητές:

Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Ομιλητής: Διευθυντής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΕΛ.ΑΣ.-Ταξίαρχος κ. Σφακιανάκης Εμμανουήλ.

Ναρκωτικά (Πρόληψη – Αντιμετώπιση)

Ομιλητές:

  • Δκτής ΑΤ Λήμνου κ. Κρομμυδέλλης Σωκράτης
  • Λγος (ΥΙ) Ψυχίατρος Ράντης Κων/νος
  • Ψυχίατρος ΓΝ Λήμνου κ. Κατσιγιαννόπουλος  Κων/νος
  • Ψυχολόγος Κέντρου Πρόληψης «ΠΟΛΙΟΧΝΗ» κα. Κουκούμη Βαρβάρα

 

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ενημερωτική ομιλία στην Πλάκα

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της τοπικής κοινότητας της Πλάκας, κ. Τσαλίκη Χρήστου πραγματοποιήθηκε ομιλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Πλάκας με θέμα: «Πρόληψη της χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών».

 

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκε βιωματική ομάδα ενηλίκων με θέμα “Αυτογνωσία – Αυτοεκτίμηση” στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στα πλαίσια της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας της ευρύτερης κοινότητας.

 

Φεβρουάριος 2013-Ιούνιος 2014

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Ε.Μ.Ι.Ε.

Διεξαγωγή επαγγελματικής, ψυχολογικής και οικονομικής συμβουλευτικής σε ανέργους στα πλαίσια της πράξης “ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ε.Μ.Ι.Ε.” της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Π.Ε. Λέσβου Λήμνου ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

 

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ομιλία: “Αλκοολισμός και θεραπεία απεξάρτησης”

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.) Δήμου Λήμνου και το Κέντρο Πρόληψης “Πολιόχνη” (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ), διοργάνωσαν ομιλία με θέμα “Αλκοολισμός και θεραπεία απεξάρτησης” με ομιλήτρια την κα Βασιλική Τσιουγκρή, Ψυχολόγο, υπεύθυνη του προγράμματος “Δανάη” του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας Μύρινας. Το πρωί της ίδιας ημέρας, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, η κα Τσιουκρή πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες υγείας με θέμα “Πρώτη προσέγγιση ασθενούς με διαταραχή χρήσης αλκοόλ- κινητοποιητική συνέντευξη”.

 

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ομιλία στην Πολεμική Αεροπορία

Τα Επιστημονικά Στελέχη του Κέντρου πραγματοποίησαν ομιλία στην 130 Σμηναρχία Μάχης με θέμα “Ουσιοεξαρτήσεις και Προαγωγή Ψυχικής Υγείας”, κατόπιν πρόσκλησης για συμμετοχή τους στην Ημέρα Εκπαίδευσης του μόνιμου προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας (αξιωματικοί – υπαξιωματικοί της 130 Σμηναρχία Μάχης).

 

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στην Κεντρική Αγορά της Μύρινας, στην πλατεία ΟΤΕ, με διανομή φυλλαδίων και παροχή διευκρινήσεων σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.

 

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ομιλία: “Η σημασία της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην εποχή μας” στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανδρωνίου

Τα Επιστημονικά Στελέχη του Κέντρου, μετά από κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανδρωνίου, για ενημέρωση σχετικά με την ψυχοκοινωνική υγεία και την αξία της πρόληψης στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε, πραγματοποίησαν ομιλία στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανδρωνίου με θέμα “Η σημασία της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην εποχή μας”.